Piters Wijnen

Piters Wijnen

sinds november 2019

Vestdijk 2c
5611 CC Eindhoven
040 243 83 77
Gratis bezorging
Binnen de regio vanaf 12 flessen.
Buiten de regio vanaf 36 flessen.

Smaak is persoonlijk‎

Inkoop is al meer dan 50 jaar onze sterkste kant en dat wordt ook gewaardeerd. Tot onze klantenkring behoren naast particuliere wijnliefhebbers, ook bedrijven, instellingen en restaurants. Ons visitekaartje is de wijn die we leveren. Geen anonieme standaardwijnen maar wijnen met een ziel. Wijnen waarvan u de makers kent door onze uitgebreide informatie. Wijnen die wij zelf ook graag drinken.

Om tot een goed, persoonlijk wijnadvies te komen, doen wij ons uiterste best om de smaak van onze klanten zo goed mogelijk te leren kennen.

In de ruim vijftig jaar dat de zaak nu bestaat is Piters Wijnen uitgegroeid tot een begrip in Eindhoven en de verre omtrek. Met een vaste en trouwe klantenkring van wijnliefhebbers, altijd op zoek naar een wijn die bij hun persoonlijke smaak past. “Mensen vragen vaak aan mij wat nu lekkere wijn is. Dat kun je dus eigenlijk nooit met 100% zekerheid zeggen. Smaak is namelijk heel persoonlijk. Wat ik wel heel graag doe, is de smaak van iemand zo goed mogelijk destilleren. Door een aantal persoonlijke vragen kan ik vaak prima inschatten wat iemand lekker vindt. Daarna is het vooral een kwestie van proeven. Vervolgens is mijn assortiment dusdanig dat ik in elke prijsklasse in een goede fles wijn kan voorzien.”

© wijnontdekkers

Eindhoven