Tenuta Ulisse

Tenuta Ulisse

sinds november 2019

Land: Italië
Regio: Abruzzo

1

950

KWALITEIT EN PASSIE. DEZE WOORDEN WORDEN IN ELK ENKEL ASPECT VAN ONZE VERBINTENIS GEDAAN OM ONS NATUURLIJKE DRUIVENRAS TE ONTDEKKEN.

Tenuta Ulisse, een moderne uitdrukking van een eeuwenoude traditie van passie en toewijding aan het land, is een van Abruzzo's belangrijkste wijndomein.

Onze wijnen zijn het resultaat van de passie en ervaring van Antonio en Luigi Ulisse, twee broers die zich toeleggen op het weergeven van het potentieel en het karakter van de wijnen uit de regio. Elk glas uit de wijn van Tenuta Ulisse is een reis, een ervaring die verbaast, een visie. «We zijn vastbesloten om de meest expressieve en unieke terroirs van Abruzzo te gebruiken om Abruzzo goede onderscheidende wijn te maken».

Tenuta Ulisse presenteert zichzelf als een moderne, dynamische wijnmakerij die waarde hecht aan een nieuw tijdperk waarin het moderne wijnbereidingstechnologie combineert met de energieke levensstijl van het hedendaagse leven dat het potentieel en karakter van de inheemse druiven van Abruzzo uitdrukt. We hebben onze eigen manier van werken ontwikkeld en dit wordt weerspiegeld in onze benadering van het maken van wijn.

© wijnontdekkers

Eindhoven