Bodegas Aragonesas

Bodegas Aragonesas

sinds november 2019

Land: Spanje
Regio: D.O. Campo de Borja

1

19

LEVEN ONDER WIJNGAARDEN EN WIJN

Onze 3.700 hectare wijngaarden geven ons een symfonie van kleur. De rode, steenachtige grond biedt de beste omgeving voor onze belangrijkste druivensoorten: Garnacha, Tempranillo, Cabernet Sauvignon, Merlot, Syrah, Mazuela, Chardonnay, Macabeo en Muscat.

Deze krachtige en robuuste wijngaarden, sommige meer dan 100 jaar oud, zijn stevig gevestigd op ongeëvenaard land dat, in combinatie met het ruwe klimaat, onze druiven hun onderscheidende kwaliteit en persoonlijkheid geven.

Ons wijnassortiment

Ons ervaren wijnbereidingsteam is meester in de productie van onze beroemde Garnacha. Samen met de rest van onze medewerkers werken ze aan de productie van internationaal gewaardeerde wijnen van de hoogste kwaliteit.

Our expansive vineyards, rich varieties and winemakers’ skills enable us to produce brands with their own distinct characteristics and personality.

Ons verhaal

Hoewel Aragonesas Bodegas werd opgericht in 1984, stamt de teelt van de wijnstokken - met name Garnacha - uit 1145 en de cisterciënzer monniken van het klooster van Veruela, op korte afstand van Fuendejalón en Magallón.

Onze voorouders hebben dit waardevolle en historische erfgoed geërfd en wij, de volgende generaties, hebben het verrijkt om het hoogste potentieel te bereiken.

© wijnontdekkers

Eindhoven