Ontdekkingsdozen

een wijnontdekkingsreis

Om u de best mogelijke ontdekkingservaring te bieden, hebben wij voor u een selectie van de beste wijnen van elk wijnboer bereidt in een kant-en-klare ontdekkingsdoos. U beslist later welke wijnen u opnieuw zou willen kopen en die u in individuele dozen kan bestellen. We willen het assortiment samen opbouwen en we bepalen wat we willen hebben en niet andersom.

wijnhuis

71,90€

54,90€

SAVE

17€

Weingut Schmitges

Welcome to the Riesling-Canyon! De Moezel is bekend van de witte wijnen, zoals de Riesling wijnen en voor de steile hellingen van de wijngaarden van de regio met uitzicht op de rivier. De wijnen geven veel mineraliteit en fruit van appel en citrus. Een Riesling is ideaal voor meerdere gelegenheden, denk aan het asperge seizoen, mosselen seizoen maar ook samen met vrienden in de zon. De Riesling van Schmitges is een echte aanrader.

#Duitsland #Moezel
wijnhuis

68,70€

46,57€

SAVE

22€

Cantina Bastianelli

Met de wijndoos van Cantina Bastianelli heb je eigenlijk alles in huis voor een mooie zonnige dag. Eerst een toast met de Malvasia, daarna een visgerecht met Passerina, stoofschotel met Rosso Piceno en vervolgens nagenieten in de zon met een heerlijke Pecorino. De Merlot dan maar bewaren voor de komende winter. Wij zijn dan ook erg verheugd met het feit dat dit wijnhuis onze eerste wijnontdekking mag vormgeven.

#Italië #Marche

© WijnOntdekkers

Eindhoven

BTW-NL236293497B01