Hoe Werkt Het?

Laten we samen nieuwe wijngebieden ontdekken en bouwen aan een assortiment wat wij wensen

1

Maandelijkse wijn ontdekkingen

Proef iedere maand wijnen van een minder bekend wijngebied of minder bekende wijndruif. Stuur ook zelf suggesties in en we laten iederen kiezen voor een nieuwe wijnontdekking. Wij zullen met het wijnhuis onderhandelen of we tegen mooie groothandel prijzen een volgende wijnontdekking kunnen presenteren, om allemaal van te genieten.

Bestel vrijheid

Jij bepaalt zelf welke ontdekking je bestelt, dus geen afname verplichting in de vorm van een abonnement.

2

Plaats uw pre-order

Het moment dat we het minimumaantal bereiken om te profiteren van groothandel inkoopprijzen, normaliter een volle pallet, dan zullen we de aankoop in gang zetten. Als we niet voldoende pre-orders binnen hebben, zullen we de wijnontdekking annuleren.

Collectief aankopen

Door middel van crowdfunding kunnen we de aankoop en logistieke kosten betalen om de wijnen naar Nederland te halen. We sturen u een email met de betaalgegevens. We rekenen slechts 10% service vergoeding.

Transparantiebeleid

Stuur ons een e-mail om de inkoopfacturen van de wijnmakerij en transportdiensten aan te vragen.

3

Bezorging aan huis

Ontvang een email of SMS als de wijnen klaar zijn voor verzending. Wij stellen datum en tijd voor, maar die kun je naar eigen voorkeur aanpassen.

Uw bestelling zal worden verpakt in speciale wijndozen, bestand tegen stoten en met een extra verzekering tegen flessen schade.

4

Ontvang je wijnontdekking van de maand

Ontvang comfortabel en goed gezelschap. Je zult later beslissen welke verborgen juweeltjes je zojuist hebt ontdekt en die het hele jaar beschikbaar zouden moeten zijn om te bestellen. Laat ons weten welke van de wijnen je graag nog eens terugziet komen.

Bestel je Ontdekking van de Maand Doos

© WijnOntdekkers

Eindhoven

BTW-NL236293497B01