Hoe Werkt Het?

een wijnontdekkingsreis

1

Plan je maandelijkse wijnontdekkingen

Je kunt een voorbestelling plaatsen voor de ontdekkingsdozen die je de komende 4 maanden thuis wilt ontvangen.

Bestel vrijheid

Natuurlijk zijn er geen verplichtingen om elke maand wijn te kopen. Je hebt alle flexibiliteit om te beslissen welke wijnboeren je elke maand wilt ontdekken.

2

Collectief aankopen

De eerste week van elke maand verzamelen we alle voorbestellingen die door onze gemeenschap van wijnliefhebbers zijn ontvangen en maken we een collectieve inkooporder. Op deze manier kunnen we allemaal profiteren van betere groothandel prijzen.

Bespaar tot 40%

We laten u vanuit alle ontdekkingsdozen een schatting zien van de besparingen in vergelijking met de gemiddelde verkoopprijs in binnen- en buitenland. Onze schatting is gemakkelijk te bevestigen: google is je vriend!

Betaling

We sturen u per e-mail of SMS de betalingslink voor al uw voorbestellingen van uw huidige maand, indien van toepassing. U kunt betalen met Ideal of of via bankoverschrijving.

3

Bezorging aan huis

Ontvang een email of SMS, maximum de tweede week van de maand, als de wijnen klaar zijn voor verzending. Wij stellen datum en tijd voor, maar die kun je naar eigen voorkeur aanpassen.

Uw bestelling bestand met een extra verzekering tegen flessen schade.

4

Ontvang je wijnontdekkingen

Ontvang comfortabel en goed gezelschap. Je zult later beslissen welke verborgen juweeltjes je zojuist hebt ontdekt en die het hele jaar beschikbaar zouden moeten zijn om te bestellen. Laat ons weten welke van de wijnen je graag nog eens terugziet komen.

© WijnOntdekkers

Eindhoven

BTW-NL236293497B01