Ontstaan wijnontdekkers

Laten we samen nieuwe wijngebieden ontdekken en bouwen aan een assortiment wat wij wensen

wines

Vanuit onze wijnopleiding hebben we vooral te maken gehad met conventionele wijnen. Dit was boeiend en erg handig, omdat je leert proeven op basis van bekende smaakprofielen, maar juist het proeven van onbekendere wijnen geeft een mooie blik in de wereld van wijn.

De nieuwste Bordeaux, Barolo of Bourgogne is eigenlijk niet meer als de zoveelste jaargang. Nieuw vind je bij ons! Minder bekende gebieden en minder bekende druiven.

In onze zoektocht naar nieuwigheden, slaan we bekende wijnlanden niet over, want we beginnen in allereerst met Italië. In de Marche bijvoorbeeld is nog genoeg te ontdekken. Laat je verassen door wijnen gemaakt van druiven als Passerina, Malvasia en Pecorino.

Slechts tien mensen, de inkoopmanagers van de belangrijkste winkelketens en wijnimporteurs-distributeurs, beslissen 95% van de wijn waartoe u toegang hebt. Wij geloven in mondige en verenigde consumenten die zelf bepalen welke wijnen op hun markt verdienen en willen profiteren van de bulkprijzen van de wijnmakerij.

© WijnOntdekkers

Eindhoven

BTW-NL236293497B01